Header Ads ">

Saturday, May 11, 2024

Casca de copiat

 Camera de fata vine insotita de un mini router 4G ce este gata setat. Nu trebuie decat sa pui o cartela SIM ce are activa o optiune de internet. Poti folosi orice cartela SIM obisnuita din orice retea. Recomandarea noastra ar fi ca inainte de a alege reteaua GSM, sa verifici in zona unde vei folosi camera si sa vezi pe ce retea ai semnal mai bun. La orice camera video cu transmisie Live, semnalul 4G este destul de important.

 Este de marimea unui pachet de tigari, dar mult mai subtire. Routerul comunica cu camera ta prin Wifi, deci nu exista fire intre ele. Routerul trebuie tinut insa nu mai departe de 23 metri de camera.

 Serverele camerei sunt in Europa, miscare imaginii Live este instanta fara intarziere, pozele se fac la secunda (chiar daca netul este mai slab), fara a fi necesar sa astepti secunde in sir pentru procesarea pozei.

 Camera are integrat un acumulator LiPo reincarcabil, ce ii confera o autonomie de pana la 33:30 ore de transmisie LIVE continua.

 Este de marimea unui pachet de tigari dar mult mai subtire. Routerul comunica cu camera ta prin Wifi, deci nu exista fire intre ele. Routerul trebuie tinut insa nu mai departe de 23 metri de camera.

 Sistem Profesional format dintrun dispozitiv GSM de forma si marimea unui card bancar si micro casca japoneza, fara fire, introduci o cartela sim in dispozitiv si poti fi apelat de catre oricine, indiferent de distanta la care se afla, chiar si de la sute de kilometri sau din alta tara, exact la fel ca atunci cand te suna pe un telefon obisnuit. Functioneaza fara Bluetooth, fara telefon si este nedetectabil.

 functie de a raspunde automat, in cazul intreruperii convorbirii cu aceasta functie nu e nevoie sa apesi pe niciun buton pentru a raspunde, el are capacitatea de a raspunde singur, automat;

 functie de a raspunde automat, in cazul intreruperii convorbirii cu aceasta functie nu e nevoie sa apesi pe niciun buton pentru a raspunde, cardul are capacitatea de a raspunde automat;

 cartela introdusa in dispozitiv NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala, se introduce cartela SIM intrun telefon mobil si se scoate codul PIN al cartelei;

 IEarCheat este un model nou de mini casca ce imprumuta atat avantajele castilor japoneze cat si a celor cu microvibratii. Castile IEarCheat nu se aud in exterior chiar si cu volumul dat la maxim (ca la castile japoneze), nu se bruiaza cu altii care au sisteme in apropierea ta si nu raman blocate – nu sunt pe timpan!

 Daca pana acum trebuia sa faci un compromis intre a te risca sa se auda in exterior (casca japoneza) si a ramane cu casca blocata (castile cu microvibratii pe timpan), noul model de casca are doar avantajele celor doua tipuri.

 Acest ceas are capacitatea de a reda atat fisiere text cat si poze in format jpg, jpeg, memorie de 8 GB suficient pentru mii de pagini cu text si poze. Are un buton de urgenta special pentru a bloca ecranul si autoderularea paginii text, cu timp setat pentru a nu sta si apasa pentru derularea paginii in jos.

 Acest sistem compus din colier Bluetooth si micro casca de copiat mc3500 este un sistem compatibil cu orice model de telefon ce are functia Bluetooth. Are functia de răspuns automat la apel şi de apel a ultimului număr din lista fără să fie necesar să umbli la telefon, microfon performant, foarte uşor de folosit.

 Castile folosesc tehnologia Microvibratiilor pe timpan. Folosind castile cu microvibraţii GARANTAM ca în ureche NU se va vedea casca, NU se va auzi nimic in exterior si NU ii vei mai auzi in casca si pe ceilalti care au sisteme în acea incapere, chiar si daca stau langă tine.

 Casca se scoate cu ajutorul unui magnet oval inclus in pachet. Aplecati capul pe partea cu urechea in care este amplasata casca. Apropiati magnetul de ureche.

 Se introduce mufa sistemului in telefon ca si o pereche normala de casti. Se conecteaza bateriile de 9 volti la mufele sistemului si se poate incepe utilizarea.

 Colierul emite unde wireless catre casca din ureche (de la baza gatului la casca din ureche nu mai exista niciun fir), acea casca microvibreaza si timpanul percepe ca sunete acele microvibratii. Microfonul se aduce la piept pentru a avea o sensibilitate mai mare.

 Nu conteaza distanta dintre dumneavoastra si cel care va dicteaza, nu conteaza ce retea de telefonie folositi sau ce telefon are, e ca si cum ati vorbi la telefon, fara a mai tine telefonul la ureche doar ca nu stie nimeni ca faceti acest lucru!

 8x casca cu microvibratii, care se introduc in ureche, pe timpan (castile are diametrul de 3 mm x1 mm si 3mm x2mm)

Casca de copiat

 Acest sistem este compus din handsfree cu mufa jack de 3,5mm si microcasca modelul MC3500, este compatibil cu majoritatea telefoanelor existente. Trebuie introdus în mufa de căşti a telefonului tău şi funcţionează ca un handsfree normal, diferenţă o constă în faptul că transmite sunetul către microcasca.

 SG101 este un model complet nou, generație 2023 care combină o cutie sau o carcasă obișnuită cu o funcționalitate GSM (Global System for Mobile Communications), cu un ecran LCD și o cască de copiat cu microvibrații. Ceea ce face acest dispozitiv special, este existența unui display de mici dimensiuni care oferă informații generale legate de semnal, nivelul bateriei sau denumirea rețelei de telefonie. Funcționalitatea displayului are o durată de un minut din momentul pornirii dispozitivului, apoi acesta se stinge în mod automat.

 Trebuie reținut că luminozitatea ecranului LCD nu are o intensitate deosebită, aceasta fiind insesizabilă prin materialele textile ale articolelor vestimentare.

 Cutiuța GSM SG101 este de dimensiuni reduse și funcționează prin utilizarea căștilor de copiat cu microvibrații. Acest model vine cu noutăți față de versiunile anterioare, iar cea mai importantă dintre acestea este prezența unui mic display care afișează informații importante despre starea bateriei, puterea semnalului sau date despre operatorul de telefonie folosit. Cutiuța este prevăzută cu un sistem inteligent de stingere a ecranului după aproximativ un minut de la startarea dispozitivului, timp suficient pentru ca utilizatorul să aibă acces la datele afișate. Luminozitatea ecranului are o intensitate care permite o vizualizare clară a afișajului și nu este observabilă prin haine.

 Cutia SG101 cu ecran LCD este un dispozitiv format dintro cutie sau o carcasă obișnuită cu o funcționalitate GSM (Global System for Mobile Communications) având un ecran LCD și o cască de copiat cu microvibrații. Această versiune de cutiuță GSM este proiectată să ofere și o interfață de afișare pentru diverse informații sau funcții legate de comunicațiile mobile.

 Ecranul LCD poate fi utilizat pentru afișarea unor informații cum ar fi starea de conectare GSM, nivelul semnalului, starea bateriei, etc. De asemenea, interacțiunea utilizatorului cu ecranul de tip LCD se face cu ușurință timp de un minut de la pornirea dispozitivului, apoi acesta se va stinge automat.

 Folosirea acestui dip de sistem GSM nu implică riscuri, șansele ca luminozitatea dată de display să fie vizibilă prin haine, fiind infime.

 Dimensiunile reduse ale dispozitivului SG101 oferă utilizatorului o manevrabilitate sporită, iar introducerea cartelei SIM se face conform procedeelor obișnuite în cazul sistemelor GSM. De fiecare dată când persoana care acordă sprijin va apela numărul cartelei SIM introduse, răspunsul va veni automat, iar utilizatorul va putea auzi tot ceeea ce i se transmite prin cască.

No comments:

Post a Comment

We love comments! We appreciate your queries but to protect from being spammed, all comments will be moderated by our human moderators. Read our full comment policy.

Popular

Subscribe Us

STAY CONNECTED

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Follow On Twitter